Eerste rij impressies van de nieuwe BMW 1 serie F20

De nieuwe BMW 1 serie F20 is officieel onthuld, maar het wachten was op de eerste rij impressies. Auto Express en BMWBlog delen hun eerste rij ervaring in de nieuwe 1 serie. Over de eerste foto’s hadden veel mensen kritiek, over de video’s was iedereen al positiever. Zou de rij impressie daarop voortborduren en razend enthousiaste verhalen opleveren?

Dat is jammer genoeg niet het geval. Beide partijen zijn positief, maar de eerste rij impressie levert nog geen heiligverklaring van de nieuwe 1 serie F20 op. Auto Express is erg te spreken over de uitstraling, het is misschien het instapmodel BMW, maar dat zie je er niet aan af. De achterwielaandrijving, het onderstel, de gewichtsverdeling en de besturing, allemaal voelen ze erg goed aan. Wat ze ook aanspreekt is de ECO PRO mode waarin de auto actief stimuleert om zuinig te rijden en je ook vertelt hoe goed je dat doet. Nadeel vinden ze dat de wagen nog steeds krap is, ondanks dat de nieuwe 1 serie F20 gegroeid is ten opzichte van zijn voorganger. Een leuke auto, met indrukkende performance gecombineerd met gunstig verbruik. Revolutie? Nee, maar wel indrukwekkend.

BMWBlog is enthousiaster, die komen niet echt met kritische punten. De nieuwe 1 serie F20 is stil, comfortabel en snel, met 230kmh op de autobahn is geen enkel probleem. Ze zijn erg onder de indruk. De nieuwe 1 serie F20 5 deurs hatchback is vanaf september leverbaar. De 3 deurs komt in 2012.

Dit bericht is geplaatst in gereden, nieuwe modellen met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Eerste rij impressies van de nieuwe BMW 1 serie F20

  1. Pingback: Rij impressie nieuwe BMW 1 serie F20 120d | BMWme

  2. Pingback: Foto vergelijking nieuwe BMW 1 serie F20 met vorige 1 serie E87 | BMWme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *