Foto’s en video van de BMW 1 serie 1M Coupe E82 door Manhart Racing

Via BMWBlog liep ik tegen deze 1M Coupe E82 van Manhart Racing aan. Manhart Racing, bekend van onder andere de absurd snelle Manhart Racing M3 V8R Biturbo E92, is los gegaan op de BMW 1 serie 1M coupe E82. Van zichzelf al geen trage auto, maar dat is voor Manhart geen reden om de auto links te laten liggen. Met 420pk krijgt de 1M coupe naast uiterlijke aanpassingen ook een forse power upgrade.

Eerder zagen we al een door AC Schnitzer aangepaste 1M Coupe en een schitterende ombouw van diezelfde 1M Coupe door Kelleners Sport. De AC Schnitzer variant vond ik maar niks, terwijl ik de Kelleners Sport versie geweldig vind. Manhart heeft in mijn ogen de 1M coupe op een goede manier verbouwd. De uitstraling is wat dikker, het spoilermateriaal niet over de top. De velgen vind ik wat minder, de in de video gebruikte grijze CSL velgen vind ik mooier. Maar oordeel zelf, video en foto’s hieronder:

Dit bericht is geplaatst in nieuwe modellen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *