Het stigma van de BMW-rijder

BMW-7-serie-F01-LCI-Alpina-B7-5De meeste BMW-rijders zijn welgestelde mannen. De BMW-rijder zou het hoog in de bol hebben en asociaal weggedrag vertonen. Niet alleen zijn we fervente bumperklevers en snelheidsduivels, we schijnen ook afval door het autoraampje naar buiten te gooien, zo blijkt uit Duits onderzoek.

Lak aan de regels?
Ben jij inderdaad zo’n notoire hardrijder die links op de baan blijft hangen? Spannend, maar gevaarlijk! Zorg in elk geval voor een geschikte autoverzekering. Kies voor een autoverzekering met een goede dekking en ga voor de goedkoopste autoverzekering. Meer betalen voor een autoverzekering is onnodig!

Aaibaarheidsfactor
Iets positiefs over de BMW-rijder? Hij heeft een hoge aaibaarheidsfactor. Zestig procent van de ondervraagde BMW-rijders zegt wel eens seks te hebben gehad in de auto. Ruimte genoeg!

Statussymbool?
Een BMW is meer dan zijn prestaties. Elke BMW heeft zijn eigen geluid en karakter. Die eerste keer dat je in een BMW rijdt, is de eerste keer dat je een wagen echt aanvoelt. De Duitse autobouwer heeft de techniek in handen om een wagen uitermate goed bestuurbaar te maken en dat voel je als je rijdt. Je bent bijna één met je BMW.

Eens BMW, altijd BMW
Het is niet verwonderlijk dat Amerikaans onderzoek heeft uitgewezen dat BMW-rijders zeer loyaal zijn. Maar liefst 74 procent van de BMW-rijders geeft aan nooit een ander merk te zullen rijden. Eens een BMW, altijd een BMW. Waarom zou je in vredesnaam genoegen nemen met minder?

> Jouw BMW slim verzekeren? Ga voor de goedkoopste autoverzekering!

Dit bericht is geplaatst in achtergrond en historie met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *