Nieuwe BMW 6 serie coupe F13 debuut in Shanghai?

BMWBlog meldt over een roddel dat de nieuwe BMW 6 serie coupe F13 zijn debuut zal maken tijdens de Shanghai Auto Show in April. China was ook al de plaats waar de Gran Coupe in primeur ging. De nieuwe 6 serie coupe F13 heeft zijn debuut als concept al beleefd in Parijs in 2010 toen ook werd aangekondigd dat hij in de herfst van 2011 in productie zou gaan.

Eerder dit jaar is de BMW 6 serie cabrio F12 al gelanceerd tijdens de Detroit Auto Show. Tevens zal dit jaar de nieuwe BMW 5 serie M5 F10 er geintroduceerd worden, waarmee Shanghai, China, op de kaart staat als een belangrijke, zo niet de belangrijkste autoshow. Een teken dat China als markt sterk aan groeien en evolueren is. BMW is inmiddels de derde markt voor BMW, na de USA en Duitsland.

De nieuwe 6 serie zal volledig uitgerust worden met LED verlichting. De auto is net zo lang als de huidige 6 serie E63/64 maar staat breder op zijn wielen. Het interieur is nog meer bestuurder gericht en voorzien van een nieuwe, groot, hoge resolutie navigatie/boordcomputer scherm. Het scherm staat iets meer rechtop, zoals in de meeste nieuwe BMW modellen. Dat had van niet gehoeven, ik vind dat maar lastig. Maar ja, ik ben dan ook aan de lange kant.Dit bericht is geplaatst in nieuwe modellen met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *