Render van de nieuwe BMW 3 serie 3GT F34

BMWBlog.com heeft een mooie render van de nieuwe BMW 3 serie 3GT F34 geplaatst. De render, gemaakt door Andy Valencia GCF laat een 3GT zien met een indrukkende uitstraling. Eerdere renders en spyshots laten een toch wat tamme wagen zien. De gehele lijn en uitstraling spreekt me veel meer aan in deze render.

De nieuwe BMW 3 serie 3GT F34 wordt door BMW een Progressive Activity Coupe genoemd vanwege de daklijn. De achterkant lijkt op een combinatie van een shooting Brake en een stationwagon. De hippe dubbele kofferbak functie van de 5GT F07 hoeven niet te verwachten in de 3GT F34, maar een simpele hatch-versie ligt meer in de lijn der verwachting. De 3Gt zal waarschijnlijk niet te lang na de nieuwe 3 serie sedan F30 geintroduceerd worden, ergens volgend jaar.

Dit bericht is geplaatst in nieuwe modellen met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Render van de nieuwe BMW 3 serie 3GT F34

  1. Max schreef:

    Eh… Dit is toch geen 3-serie meer? Wordt hij ook op het 5-platform gebouw, zoals de 5GT op het 7-platform wordt gebouwd?

  2. ///me schreef:

    Geen idee eigenlijk, zou maar zo kunnen. Ik zal eens kijken wat ik vinden, je redenatie lijkt me op zich goed. Echter, volgens mij is de 5GT F07 niet op hetzelfde platform gebouwd, maar heeft het slechts dezelfde afmeting. Ook dat zal ik eens opzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *